ØKOLOGISK MATCHA NO. 3 japansk

Stykpris v/ 1 stk. 149,00 DKK

Stykpris v/ 3 stk. 137,00 DKK 149,00 DKK

Nyt design og ny pris for den kendte MATCHA NO. 3. Ægte økologisk matcha te – til din japanske matcha ceremoni.  Kan du lide at drikke en kop grøn te, er denne matcha te perfekt til dig. Selv var jeg før 2013 en hard core sort te drikker, men så mødte jeg matcha te - nu nyder jeg gerne to kopper matcha te om dagen. Det er oftest denne rene økologiske matcha te. Mmmmm.

 

 

stk.

Økologisk matcha no. 3 fra Kimber Foods er en del af en ny trend fra Japan.

Matcha te er et delikat grøn te pulver. Det er produceret af tencha te blade, der er malet i specielle granit stenmøller. Tencha teen er unik, da teen overdækkes de sidste uger inden høst – længere tid end f.eks. gyokuro teen. Tencha teen høstes kun én gang om året for at skåne te planten. 

Økologisk matcha no. 3 er et specielt matcha te pulver og en del af Kimber Foods’ egen produktlinje. Hvis du går op i kvalitet og økologi er det en god matcha at starte op med. Som alle te'er (Camilla Sinensis) indeholder matcha te koffein.. Dog får du energi på en helt anden måde, da teen er pulveriseret, så du indtager hele "tebladet". Kimber Foods produktlinjen indeholder også matcha te pulver med smag, matcha te to-go, og matcha grøn te pulver til madlavning – Se mere her.

 

Matcha te kan bruges også i madlavning og bagning. Det er en trend, jeg må indrømme at være hoppet med på for længst. Hvis det lyder interessant for dig, så kan du læse endnu mere om matcha te, dens historie og oprindelse her. 

Med vores japanske økologisk matcha no. 3 får du en fantastisk te oplevelse 

Jeg har døbt teen økologisk matcha no.3, og det er en skøn grøn matcha te fra Japan, der er økologisk produceret og af høj ren kvalitet. Smagsmæssigt, så har teen en mild nødde-agtig smag, nogle beskriver den som umami, som er en nydelse at få, som en start på dagen. Du kan med fordel nyde en matcha te til morgen for at holde dig fokuseret og målrettet i flere timer frem.  

Jeg må tilstå, at jeg er blevet afhængig af denne grønne drik, det er mit daglige boost for krop og sjæl. Økologisk matcha te giver mig en fantastisk te oplevelse gang på gang. Jeg kan personligt godt lide den rene smag i denne økologiske matcha, men hvis den rene grøn te smag i din matcha er for svær at starte med, kan du overveje vores økologiske Chai Matcha den er ret skøn i smagen med naturlige krydderier tilsat denne grønne pulver te.

Sådan tilbereder du matcha No. 3 økologisk fra Japan.

Når du skal tilberede økologisk matcha, er der lige et par ting du skal vide først. Tepulveret piskes i 80 °C varmt vand, så du indtager tebladet og alle dets gode egenskaber, i stedet for kun et udtræk som ved almindelig te. Se video nedenunder for fuld instruktion i matcha tilberedning. 

 

Vand temperatur:   80°C
Koffein indhold:     ca. 40 mg/100 ml te
Bryggemængde:    1 g (=str. på en mandel) tepulver til ca. 100 ml vand. 
Antal kopper:         30 stk.
Ingredienser:          økologisk grøn te pulver fra Japan 

 

Udstyr som et matcha piskeris kan have sin fordel, når du tilbereder matcha te. Men du har sikkert også selv redskaber og skåle i dit køkken, som du kan benytte til din matcha tilberedning, prøv dig frem. 

Jeg anbefaler vores japanske økologisk matcha no. 3 fordi..

Som sagt er jeg faldet pladask for denne lækre grønne te matcha. Udover, at den giver mig daglig energi og ro, kan jeg også anbefale økologisk matcha te på grund af dens sunde egenskaber. Grøn matcha te pulver har et højt indhold af antioxidanter, vitaminer, og klorofyl, og er af eksperter blevet omtalt som en af de sundeste grønne teer. 

Teen kan nydes både af den garvede tedrikker og nye te-nydere. Hvis du er helt ny til matcha, kan du med fordel vælge et af vores matcha te sæt, der får du både økologisk matcha te no. 3 og alt det udstyr du behøver for at tilberede en ceremoniel matcha.

 


Kunder der har købt dette produkt har også købt