Hvordan er det at handle her?

Handelsbetingelser

Her kan du læse om dine lovmæssige rettigheder og særlige betingelser, som vi tilbyder. Vi har valgt at samle alle tekster på én side, så du kan printe dem samlet ud. 

- FRAGT & LEVERING
- BETALING
- ORDREBEKRÆFTELSE
- FORTRYDELSESRET
- REKLAMATIONSRET
- OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER
- PERSONDATAPOLITIK

Nedenstående er salgs- og leveringsbetingelser gældende for alle leverancer til forbrugere fra Kimber Foods. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig (køber) og Kimber Foods (sælger).

Fragt
Sikker fragt for 29,- kr.
Køber du for mere end 399,- kr. (Ikke nedsatte varer) er ordren fragtfri via DAO eller PostNord Pakkeshop. 
(For levering med PostNord fragtfri ved 549,- kr, BEMÆRK afsendes kun mandag, onsdag og fredag.)
Fragtpriser er kun gældende for privat kunder.  Forhandlere ser fragten efter login. 
DAO eller PostNord HJEMMELEVERING kan du vælge koster 49 kr (fri fragt ved 549,- kr). 

Levering
Hurtig levering, vi sender din ordre efter 1-4 hverdage. Vi sender en mail til dig når pakken afsendes fra kimber Foods.
Din pakke bliver sendt med DAO eller PostNord til valgte PAKKESHOP, du har mulighed for at vælge PostNord Modtagerflex - som koster 49,- kr. Vi leverer i hele Danmark.
Har du ønske om at få pakken "stillet i garagen" eller lign. anbefaler vi at du lave en aftale med PostNord om "Modtagerflex" - Vi gør opmærksom på, at dette er på eget ansvar og for egen risiko.
Ønsker du at få sendt varer til udlandet, kontakt os for nærmere information.

 

Vi tænker på miljøet og bruger genbrugpapkasser til at sende ud. Vi genbruger de æsker, vi modtager diverse produkter i og når æsker ikke længere kan genbruges direkte i vor produktion, bliver alt pap afhentet til genbrug herfra.  

miljøvenlig pakning hos Kimber Foods
 

 

 


 


Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Kimber Foods anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med den valgte fragt. Leveringstid 1-4 dage hverdage.

 

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af Kimber Foods overgår til dig, som forbruger, på leveringstidspunktet.
 

Betaling
Du kan betale med følgende betalingskort: Mobilepay, Dankort, Visa/Dankort, MasterCard og eDankort. Ingen ekspeditions- eller betalingskortgebyrer.
Beløbet trækkes først når dine varer afsendes fra Kimber Foods. Det er ikke muligt for Kimber Foods at trække et større beløb end det du godkendt ved ordren. Alle priser i Kimber Foods - på web-adressen http://www.kimberfoods.dk - er inkl. moms og andre gebyrer. Priserne er dagspriser.
Alle aftaler med Kimber Foods indgås på dansk.


Du kan også lave en bankoverførsel og vi sender varerne, når vi har modtaget din betaling på vores bank: 


Sydbank konto
Reg.nr.:      7116 Kontonr.: 1075040
IBAN:          DK8571160001075040
BIC/SWIFT: SYDBKDK22 - Vi gør opmærksom på at du ved betaling via bankoverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen. 
Bemærk GEBYR ved PayPal som er = 2,60 kr/betaling + 3,4% af dit købsbeløb - Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPal's hjemmeside.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller 
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder. 

Hos os kan du betale med følgende internationalekort: Visa/dankort, Visa electron, Master Card


Ordrebekræftelse 
Når du modtager dine varer er der vedlagt en ordrebekræftelse på købet. Du bør opbevare denne, eller en kopi et sikkert sted - da det er dit bevis på købet og da en kopi af ordrebekræftelsen altid skal medsendes i forbindelse med evt. reklamation, eller returnering.

Hvis du ønsker, at modtage en faktura, skal du sende en mail til info@kimberfoods.com

Fortrydelsesret
Du har ifølge købeloven 14 dages fortrydelsesret på varer købt på nettet, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

De 14 dage gælder fra den dato du modtager varen.

Du skal inden14 dage give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelsen gives via
email: info@kimberfoods.com 
telefon: +45 70 777 007.
Eller benyt vores standard fortrydelsesformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde blot ved at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os meddelelse om det.

For god ordensskyld henviser vi til lovens standardformular omkring fortrydelses-returnering;  https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=160666#Bil3

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen til tidspunktet for varens levering hos Kimber Foods.

Ved køb af de fleste af vores varer, herunder te, er den originale emballage en væsentlig del af varens værdi. HUSK derfor at sende varen tilbage i den originale og brudt emballage, for at være sikker på at du kan få alle dine penge tilbage.

Ved køb af de fleste af vores varer, herunder te, er den originale emballage en væsentlig del af varens værdi.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse vil du få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger, om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.


Bestil din returfragt (35 kr) via webshoppen
Har du brug for at sende en pakke retur til Kimber Foods? 
Så har vi gjort det nemt og hurtigt for dig, at oprette en returlabel på vores webshop under emnet “Bestil din returlabel her!” 
Returfragten koster 35 kr. gælder kun i Danmark og du betaler med kreditkort. Når betalingen er gennemført, vil du,

1. få vist kvitteringsside, og her kan du hente og udskrive din returlabel.
2. Returlabelen vil også blive sendt som vedhæftet pdf til den e-mailadresse, som du har oplyst. 
3. Udskrive returlabelen på en almindelig A4-printer.
4. Sæt returlabelen forsvarligt fast på pakken uden at dække tekst og stregkode.
5. Nu er du klar til at aflevere pakken til DAO pakkeshop

(Kommer din returlabel ikke i din indbakke, tjek da din indbakke for uønskede e-mail).

Undtagelser til fortrydelsesretten:
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Du mister derfor din fortrydelsesret, såfremt du bryder forseglingen på disse varer.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 

Uafhentede pakker
Hvis du undlader at hente en pakke i pakkeshop og denne sendes retur til os, skal du betale de reelle omkostninger, som fragtfirmaet pålægger os for returforsendelsen. Hvis du ønsker pakken genfremsendt, skal du betale en eventuel ny leveringsomkostning.


Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har betalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til vores eksterne lagerpartner PakkecenterNORD:

Se nedenfor - her kan du nemt og billigt købe returfragt "Køb af retur fragt"

PakkecenterNORD
c/o Kimber Foods
Østre Fælledvej 11
9400 Nørresundby

Ved fortrydelse opfordres du til at udfylde og medsende vores RETURSEDDEL. 
Har du sendt en vare ind til fortrydelse vil du få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.

Køb af retur fragt
har du brug for at købe en fragtlabel til at returnere køb du har fortrudt, kan du bruge dette link og komme direkte til HomeRunner, hvor du kan købe returfragt for 30 kr.
Jatak vis mig retur fragt køb

Reklamationsret
Vores varer er af høj standart og kvalitet. Købeloven giver dig 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder at du kan klage over fejl, eller mangler ved et produkt indtil 24 måneder efter købet. Du kan enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er en naturlig forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug, eller anden uhensigtsmæssig omgang med produktet. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen, og gøre os opmærksom på en evt. reklamation senest 2 måneder efter den er konstateret. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed naturligvis begrænset til at være inden holdbarhedsperiodens udløb.

Er varen i stykker ved modtagelsen, refunderer vi de (rimelige) fragtomkostninger, du måtte have i forbindelse med returneringen. Kontakt os på mail: info@kimberfoods.dk, så fremsender vi returportoblanket.

Ved reklamation bedes du udfylde og medsende RETURSEDDEL.

Har du sendt en vare ind til reklamation vil du få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Oplysning of klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mette Svanberg (info@kimberfoods.dk) fra Kimber Foods ApS. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her:http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
 

Persondatapolitik 
Dine personlige oplysninger videregives ikke til tredjemand. Personoplysningerne er kun tilgængelige for ansatte hos Kimber Foods™. 
Du har altid mulighed for at gøre indsigelse til de registerede oplysninger, og du har ret til indsigt i de oplysninger der er registeret om dig.
For at du kan indgå aftale med os på kimberfoods.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Kimber Foods ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på kimberfoods.dk er Kimber Foods ApS.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre. 
Vi anvender din email adresse til at dele et godt tilbud, fortælle om nye varer og fakta om te & nøddesnacks.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: (indsæt e-mailadresse). 

 

Handelsbetingelser er senest opdateret den 10.02.2023

 

Konkurrencer

Generelle betingelser i forbindelser med konkurrencer på Facebook og Instragram kan du læse nærmere om her.