Økologisk te

Nyder du at forkæle dig selv med en dampende varm, velsmagende kop te? Så dyk ned i vores brede tesortiment, der tæller alt fra økologisk matchate til økologisk grøn te.

Hos Kimber Foods har vi lanceret vores egen serie af økologisk te. Hvert enkelt te variant, du finder her på siden, er nøje udvalgt med kvalitet og god smag for øje. Du kan fylde indkøbskurven med velsmagende og økologisk sort te, urtete, eller grøn te - alle med tanke på at behage dine nordiske smagsløg.  
 


Økologisk te til enhver tedrikker


Har du for vane at kickstarte dagen med en kop te? Eller at slutte dagen med en kop te, inden du hopper afslappet under dynen? Vores brede tesortiment gør det muligt for dig at finde en god te af høj kvalitet - uanset anledning eller tidspunkt på døgnet.

Vores serie af økologisk te tilfører noget helt særligt til dig, der er en passioneret tedrikker: Et nordisk præg, der kan mærkes i smagen og opleves i designet.

Med kvalitet og god smag for øje har vi udviklet vores nye serie af te, der kan bringe masser af glæde og smag ned i din tekande i privaten, på kontoret eller i mødelokalet.


Forkæl dine nordiske smagsløg med en skøn teoplevelse

Vi har brugt vores ypperste sanser til at smage vores te til efter de nordiske smagsløg.

Mangler du en te, der egner sig godt til morgenmaden, er vores økologiske Earl Grey-te populær. Med et frisk pift af citrus bliver du frisket op til at gå en ny dag i møde. Foretrækker du grøn te, kan vi byde på en kop af vores vidunderlige jasminte eller vores citrus green tea med en let sødme kombineret med et hint af citrus.

Vi vil også gerne fremhæve vores økologiske sorte Darjeeling-te. Den stammer fra Himalaya-området i Indien, og den er fyldt med gamle traditioner. Den byder på en naturlig frugtig aroma, og den er både mild og let aromatisk i sin smag.

Er du mere til en kop te i den sødere ende af skalaen, kan du teste vores økologiske nyhed, der går under navnet Heather Tea. Det er en lyngte, der er gået hen og blevet vores signatur-te. Med Rebild Bakker i vores baghave passer den særdeles godt til os, og den smager intet mindre end himmelsk med base på sort te, lyng og solbærblade.  


Te med fokus på genanvendelig emballage

Der ligger også en bæredygtig tanke bag emballagen på vores økologiske te-serie.

Emballagen er genanvendelig, og den kan sorteres som henholdsvis plastik og papir. Du får din te leveret i en cellofanpose, der sikrer dig en helt frisk te, når du klipper hul på posen.

Posen af cellofan står i et paprør, der er nemt at bruge, når du skal dosere din te, og som kan stables på din te-hylde. Så du kan få plads til så mange forskellige te varianter som muligt. 


Køb økologisk te online og få det leveret tæt på dig

Du er sikret velsmagende te af høj kvalitet, når du handler hos os.

Vi sælger vores te til både private og virksomheder, og har du spørgsmål til vores te varianter eller priser, er du velkommen til at give os et kald på telefon 70 777 007.

Du er velkommen til at træde ind i vores teunivers - vi tør godt love dig, at du ikke bliver skuffet.