Te

Te, der sender dig i tehimlen

Er en god varm kop te det første, du tænker på, når du slår øjnene op om morgenen? Og det eneste, du har lyst til, når du kommer hjem fra en lang dag på arbejde?

Så fortjener du det bedste af det bedste fra teens verden. Te kan være et vidt begreb, og det fås i alverdens forskellige smagsvarianter. I vores teunivers kan du få fingrene i det hele. Vælg mellem urtete, grøn te, BOH te, sort te og iste her på siden.  


Forkæl dine smagsløg med en god kop te

Er du en passioneret tedrikker, kan vi sikkert hurtigt blive enige om, at det er ren velvære for både krop og sjæl at læne sig tilbage med en kop friskbrygget te i hånden.

Der findes te med et væld af forskellige smage, og der er noget for enhver. Det gælder både, hvad enten du er til varm te eller kold iste, og hvorvidt du foretrækker en te med eller uden koffein.

Du kan købe te med en frugtig smag af jordbær, hindbær, melon eller passionsfrugt, og du kan også kaste dig over te med en mere mild smag i form af en beroligende urtete.  

Er der koffein i te?

Både ja og nej. Det afhænger af, hvilken te du drikker.

Går du med en klassisk sort te eller en god grøn te, får du te med koffein i. Det giver dig en opkvikkende effekt, der varer ved i længere tid, end hvis du kaster dig over en kop kaffe. Med te bliver koffeinen langsomt optaget i din krop, og det giver en god og meget behagelig virkning.

Urtete er uden koffein. Derfor bliver urtete også tit brugt som en hyggelig aftente, der kan få dig ned i gear, inden du skal under dynen.

Hvilken grøn te er bedst?

Det afhænger af, hvem du spørger.

Grøn te er spækket med gode egenskaber, og den gode smag er blot en af dem. Vi har udvalgt flere forskellige slags grøn te til dig, og hver enkelt har sin helt egen særlige smag at byde ind med.

Grøn te stammer fra den samme teplante som sort te, men smagen af grøn te er generelt mere mild og sart, end den smag du får, når du brygger dig en kop sort te.

Køb te online og få det leveret hurtigt

Har du lyst til at smage på flere af de pakker med te, som du kan købe i vores webshop? Så hold dig endelig ikke tilbage. Vi sender alt det te afsted til dig, som du ønsker at købe, og vi bruger ikke lang tid på det.

Vil du gerne have vores hjælp til at finde den helt rette smagsvariant? Eller har du andre spørgsmål til os? Så hører vi altid gerne fra dig.

Du kan ringe til os på telefon 70 77 70 07 sende en mail afsted til os på info@kimberfoods.com.