Grøn te

Grøn te - når du foretrækker en mere mild smag

Drikker du gerne grøn te, så snart du kan komme til det? Både morgen, middag og måske endda aften? Og har du en holdning til kvaliteten af den te, du hælder i din kop?

Hos Kimber Foods har jeg i høj grad også en holdning til den te, jeg forhandler. Jeg elsker te, og derfor er kun den bedste te god nok i mine øjne. Her i webshoppen finder du et stort udvalg af grøn te, der har en skøn mild smag og høj kvalitet.

Dyk ned i mit udvalg af grøn te og se de mange forskellige smagsvarianter, som jeg har udvalgt nøje til dig. Hver slags grøn te her på siden har sin helt egen særlige smag. 
 


Hvad er grøn te? Og hvordan ser du forskel på grøn og sort te?

Grøn te stammer fra tebusken Camellia Sinensis. Du kan købe grøn te online i mange forskellige smagsvarianter, men generelt er grøn te kendt for at have en mere mild eller sart smag, end det er tilfældet med eksempelvis sort te.

Forskellen på grøn te og sort te er i virkeligheden ikke særlig stor. Grøn te og sort te kommer fra den samme teplante, men forskellen ligger i, hvordan henholdsvis grøn te og sort te bliver fremstillet.


Drik grøn te med god samvittighed

Grøn te er dampede, tørrede blade. Intet andet. Sort te er blade, der er blevet oxideret og bagt. Sort te har desuden et større indhold af koffein end grøn te. 

Vil du gerne have en kop te med en beroligende effekt? Så siger mine personlige erfaringer mig, at grøn te er lig med velvære til krop og sjæl.


Hvilken grøn te er bedst?

Er du i tvivl om, hvilken grøn te du skal vælge? Den bedste te afhænger ene og alene af øjnene, der ser. Du kan købe alt fra bitter grøn te til sød grøn te, og der er masser af skønne smage at vælge mellem, når du er på jagt efter en skøn grøn te til skabet. 

Jeg er stor fan af grøn te fra BOH og også af grøn tepulver, der går under navnet matcha te.
Hvad er grøn matcha te?
Matcha er en grøn japansk te, der smager, så englene synger. Du får en ægte umamismag, og det er en helt ny måde at drikke te på. Med grøn matcha te-pulver kan du trylle den lækreste kop te frem med en mild smag og en dejlig beroligende effekt.

Det, der gør grøn matcha te til noget helt særligt, er, at de grønne teblade har været overdækket og stået i skygge 4-6 uger, før de er blevet høstet. Derefter er de fine teblade nænsomt blevet malet til det fineste tepulver. Når du så vil lave dig en kop te med det grønne pulver-te, bliver det pisket i dit varme tevand. 

På den måde får du ikke alene et udtræk af de fine teblade. Du får gavn af hele tebladet og alle de sunde, gavnlige egenskaber, som det indeholder.   


Spørg gerne, hvis du vil vide mere om grøn te

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har brug for min hjælp til at bestille te her på siden. 

Ring til mig på telefon 70 777 007 eller smid mig en e-mail på info@kimberfoods.com.