Matcha pulver te

Matcha te med ægte umami smag

Nyder du en god kop te, så snart du kan se dit snit til det? Og er du til grøn te?
 
Matcha te er et hit inden for grøn te. Og har du ikke allerede prøvet at piske en matcha te, har du noget godt i vente. Matcha er en japansk grøn te, der har en helt særlig umami smag, og som er lig med ren velvære til krop og sjæl.
 
Hos Kimber Foods er jeg stor fan af matcha te, og jeg har mærket teens fantastiske egenskaber på min egen krop. Jeg har udvalgt nogle lækre matcha produkter, som du kan putte i kurven, hvis du gerne vil eksperimentere med den skønne matcha pulver, der bliver tilberedt på sin helt egen ceremonielle måde.  

Hvad er Matcha te?

Matcha te, er grøn te som er malet til te pulver, som du maler korn til mel. Jo den er god nok, det er den klassiske te som japanerne anvender i deres te ceremonier. Efter at matcha te er blevet genopdaget i vesten, er det en mere simpel og meget nem udgave af te ceremonien jeg laver og et utal af andre matcha te nydere. 


Hvad er matcha te? Og hvordan tilbereder du den?


Matcha er en grøn te, der stammer fra Japan. Faktisk er det mere korrekt at tale om matcha pulver, da matcha er te, der kommer i pulverform. Det lyder måske en kende mærkeligt, men på samme vis som korn bliver malet til mel, bliver teblade malet til tepulver, når matcha te bliver fremstillet.
 
Når du skal lave dig en skøn kop matcha te, foregår det på den måde, at du pisker matcha pulver i varmt vand. Og så er du efter få sekunder klar til at nyde den runde og aromatiske smag, som kendetegner matcha te.


Matcha te - når du går efter en sand umami smag

Matcha har sin helt egen særlige smag. Den flotte lysegrønne te byder på en rund og aromatisk smag, der er frisk, og som kan være en anelse bitter. Smagen er diskret, men alligevel signifikant. Vil du gerne prøve en te med masser af gode egenskaber og en sand umami smag? Så gør dig selv den tjeneste at købe matcha te.
 
Spørger du mig, er matcha en sand gudedrik, som alle teelskere bør forkæle sig selv med dagligt.

 


Brug matcha pulver til andet end te

Køber du matcha tepulver kan du bruge det til meget andet end te. Du kan blandt andet anvende dit matcha pulver som ingrediens i hjemmelavet is. Matcha pulver giver ikke alene en flot lysegrøn farve. Det kan også tilføre en skøn frisk smag til et væld af søde desserter, der trænger til lidt modspil.


Køb matcha te og masser af tilbehør

Vil du gerne give matcha en chance hjemme i dit køkken? Så køb matcha te pulver, matcha skåle eller hele matcha sæt her på siden. Vi har alt Matcha udstyr og tilbehør du skal bruge, for at komme i gang med at lave den skønneste matcha te. Te, der er ren forkælelse til dig selv og andre, du holder af.
 
Har du spørgsmål til mine produkter? Så er du mere end velkommen til at give mig et kald på telefon 70 777 007 eller sende en e-mail til mig på info@kimberfoods.com.

 

Se videoen her og kom godt igang med at lave matcha te.