Nøddesnacks

Nøddesnacks - når den lille sult melder sig

Er du glad for nødder? Og stiller du gerne den lille sult med velsmagende nødder, når du er på farten, eller når du bare gerne vil finde et sundt alternativ?

Hos Kimber Foods kan du vælge mellem masser af skønne nøddesnacks. Det være sig alt fra røgede mandler og spicy peanuts til rå cashewnødder og en god blanding af det hele. Jeg spiser selv nødder i min dagligdag, og jeg går op i både kvalitet og smag, når jeg indtager nødder. Jeg har derfor nøje udvalgt hver enkelt nøddesnack i min webshop. 

Alle de nøddesnacks, du finder her på siden, er tørristede og dermed tilberedt uden olie. Og jeg tør godt love dig, at de smager himmelsk. Køb små poser med nøddesnacks og tag dem med dig, når du er ude, eller når du gerne vil byde en god ven på en portionsanrettet og velsmagende snack, der går perfekt til en kold øl eller en varm kop te. Er du interesseret i nøddesnacks til din virksomhed, sælger vi også B2B.
 

 


Er cashewnødder sunde? Og hvad med mandler?

Nødder er lækre, og de kan være gode for dig, hvis du spiser dem med måde. 

Nødder har den klare fordel, at de er rige på fibre og giver en god mæthedsfornemmelse. Uanset om du har hang til mandel-snacks, peanut-snacks eller cashewnød-snacks, så indeholder nødderne en naturlig energi, og de har et lavt saltindhold (hvis du altså vælger dem, der ikke er saltede).

Med en lille portionsanrettet pose med nøddesnacks får du en tilpas mængde nødder, der kan indgå som et godt supplement til din daglige kost.  


Nøddesnacks med nye smage - få udfordret dine smagsløg

Spiser du gerne madvarer med en røget smag? Eller elsker du spicy retter, der kickstarter din forbrænding? Uanset hvad så har jeg helt sikkert også nøddesnacks, der vil falde i din smag.

Køb helt klassiske tørristede nøddesnacks her på siden, eller dyk ned i nye smage som mandler med barbecue, peanuts med spicy paprika eller cashewnødder med lime og chili. Jeg har noget for enhver smag og masser af bud på nøddesnacks, der vil kunne udfordre enhver nøddeelskers smagsløg.


Smagfulde nøddesnacks, der er perfekte til at tage med på farten

De fleste af de nøddesnacks, du finder her på siden, kommer i små poser, som du kan tømme med god samvittighed. De velsmagende nøddesnacks er nemme at tage med på farten, og de udgør et godt og mættende mellemmåltid. 

Når den lille sult melder sig, er det nemt at falde i og vælge et for sødt eller for salt alternativ. Men med en lille pose nøddesnacks i tasken har du et bedre bud på et nærende mellemmåltid, der kan holde sulten for døren, indtil det nærmer sig spisetid.


Har du spørgsmål til mine nøddesnacks?

Jeg hører altid gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til de produkter, jeg forhandler. Eller hvis du har problemer med at få bestilt mine nøddesnacks online. Du kan få fat i mig ved at ringe på telefon 70 777 007 eller ved at skrive til mig på info@kimberfoods.com.