VIVA Scandinavia

Nyd din te i fulde drag med tetilbehør fra Viva Scandinavia 

 

Der er ikke noget så afstressende og behageligt som at starte dagen ud med en kop friskbrygget te. Kan du brygge din favoritte i et smukt tekrus eller i et praktisk og stilfuldt termoglas, kan du som tedrikker næsten ikke ønske dig mere. 

Det oprindelige danske brand Viva Scandinavia står bag det flotte tetilbehør, som du finder her på siden. Gå på jagt efter det perfekte tekrus, den smukkeste tekande i glas eller et termokrus, der holder din te perfekt og varm. 

Forkæl dig selv og dine gæster med velsmagende te serveret i flotte tekander, smukke tekrus og moderigtige termoglas. Dyk ned i vores univers af teudstyr fra Viva Scandinavia her på siden.  


Viva Scandinavia – når du gerne vil forkæle både øjet og sjælen med te 


Hos nordisk inspireret Viva Scandinavia har de en helt særlig vision

De vil gerne inspirere dig til at stoppe op og nyde de små øjeblikke i livet. Så du kan få flere gode teoplevelser, der bliver til en særlig stund, hvor du giver dig selv tid og rum til afslapning og refleksion. 

Det stilfulde teudstyr, som designerne hos Viva Scandinavia står bag, indeholder alt, hvad du skal bruge for at få en fuldendt teoplevelse. 

Viva glaskopper og termokrus gør det ikke alene nemt for dig at trække stikket og brygge en kop velsmagende te. Tetilbehøret er også en sand fryd for øjet, der indbyder til selvforkælelse.

 

Få en perfekt teoplevelse med et termokrus fra Viva Scandinavia


Foretrækker du også at drikke din te skoldende varm? Så kan du med fordel forkæle dig selv med et Viva Scandinavia termoglas eller termokrus. Teudstyret er designet til at holde din te varm og indbydende, så du kan få en fuldendt teoplevelse hver eneste gang, du tager en velfortjent pause med en kop te i hånden. 

Termokruset fra Viva Scandinavia er perfekt til at tage med på farten, og det er lækkert at kunne hive frem fra tasken, når du er til ugens yogatime, eller når du skal ud at vandre eller gå lange ture i naturen.  


Sæt en tekande i glas på bordet – se din te blive brygget


Viva Scandinavia står bag den enkle og meget stilfulde glaskande til te, der er blevet til en sand bestseller her i webshoppen.

Én ting er, at den flotte glaskande fra Viva er usædvanligt smuk at se på. Noget helt andet er, at den med sin indbyggede tesi gør din tebrygning til en leg. 

Får du gæster, der også sætter pris på at sætte læberne i en god kop te? Så sæt glaskanden på bordet og gør det tydeligt, hvad der sker, når din te brygger sin gode smag og langsomt, men sikkert, tager ved i styrke.

Gør det til en fælles oplevelse at drikke te og server te for dig selv og dine gæster i Viva Scandinavias smukke tekande i glas.