Tekopper

Tekopper, der pynter på hylden i køkkenet

Som tenyder har du helt sikkert en favorit tekop, som du ynder at finde frem fra skabet, når du skal forkæle dig selv med en rygende varm kop te. Trænger du til lidt fornyelse, eller har du brug for flere store tekopper til køkkenskabet, finder du et stort udvalg her på siden.

I vores webshop finder du kopper i alverdens former og farver. Vi har noget for enhver smag, og hvad enten du ønsker dig en ny kop med hank, et tekrus af glas eller nye tekopper i keramik, finder du det her. Dyk ned i vores udvalg og få inspiration til, hvordan dine nye kopper eller krus skal se ud.  


Hold din te varm i en dekorativ tekop

En tekop har flere funktioner.

Den er designet til at ligge behageligt i din hånd, og så er den også lavet til at holde din te varm. Vi har nøje udvalgt en række af dekorative kopper og krus i forskellige stilarter, så du har noget at vælge mellem.

Mærket MAOCI byder på tekopper i et japansk design med et tydeligt præg fra Østen, mens VIVA Scandinavia tilfører en mere nordisk stilart med sine glaskopper og termoglas. Når du vælger kopper til din te, så overvej altid, hvad der vil fornøje dig allermest.

Hvilken kop vil du sætte mest pris på at brygge te i, når du kommer hjem fra arbejde og skal nyde en velfortjent pause med din yndlings te i hænderne?


Forkæl dig selv med nye tekopper og andet tilbehør

Er du vild med te, og samler du på dekorative krus og kopper?

Det er dejligt at have noget at skifte mellem, og det er også praktisk at have mere end en kop, så du ikke skal vaske op i tide og utide. Får du gæster på besøg, der deler din passion for te, kan du hurtigt løbe tør for store tekopper, hvis du kun har en enkelt eller to i køkkenskabet.

Som teelsker er det ikke nok at have masser af dejlig, velsmagende te i skabet. Det er også et must med tekopper, der kan gøre fornøjelsen endnu større, når du starter dagen ud med en varm kop te i hænderne.

Du kan også investere i en dekorativ tekande eller en praktisk termokande til din te. Begge dele kan gøre det til en endnu større fornøjelse at nyde din te.  

Køb tekopper online og få dem leveret hjem til dig

Det er nemt at shoppe løs hjemme fra sofaen. Så kan du med få klik købe nye kopper eller en praktisk og flot tekasse til at opbevare din te i.

Vi sørger for hurtig levering, når du køber tekopper online gennem vores webshop, og vi står også gerne til rådighed, hvis du har brug for vores hjælp.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 77 70 07 eller ved at skrive til os på info@kimberfoods.com.