Tefilter til tekruset

Tefilter til tekruset

59,00 DKK


Ingen bedømmelse

Varenr.: 501003

Et tefilter der gør tebrygning nemt

Her får du et tefilter som gør tebrygning til en leg. Tefiltret er nemt at anvende en kop selv i en mindre tekande. Tefiltret holder sig selv på plads med den udfoldet øvre kant på tefiltret, så du nemt kan doserer dine teblade ned i filtret.

Et tefilter der passer til forskellige tekrus og teblade

Det gør ingen forskel om du skal brygge hvid te, grøn te, sort te eller urte te dette filter fungerer til alle, samtidig med du kan have en te der er fint skåret og en te som er så stor som en bladte. Fordi der er god plads til te'en i thefiltret kan din favorit te folde sig ud som den har brug for. Den brede kant på toppen af filtret gør at du kan få det til at passe henover et tekrus samt over en tekande f.eks. vores glas tekande Annie, med tryghed for at filtret bliver der hvor det skal.  

 

Det perfekte filter til mit tekrus, er et af de få tefiltre jeg oplever giver god plads til selv min blad te og smagen får lov at passere gennem filtret. Virkeligt godt! derfor får det min bedste anbefalinger til en nem kop te, måske til sommerhus, ferie eller andre rejser. 
 

Sådan gør du;

1. Fold tefiltret ud over dit krus
2. Doser din te i filtret og hæld vand over 
3. Lad te'en trække og når den er klar klapper du kanterne sammen
4. Nyd din skønne te

 

Husk du kan nemt brygge 2-3 gange af samme te.

Pakken indeholder: 100 stk tefiltre

 


Fragt fra 29 kr - fri ved køb over 500 kr (GLS pakkeshop)
Leveringtid: i uge 26 4-7 dage, p.g.a. flytning
e-mærket = din tryghed

Kunder der har købt dette produkt har også købt