BOH te

BOH te - udsøgt te fra Malaysia

Nyder du at sætte dig til rette i sofaen med en kop udsøgt te? Så er BOH te lige noget for dig.

BOH te er lig med udsøgt te af høj kvalitet, der bliver dyrket og nænsomt behandlet i bjergene i Malaysia. Som passioneret tedrikker sætter jeg enormt stor pris på en velsmagende og aromatisk kop te - og det er lige præcis, hvad du får, når du brygger dig en kop BOH te.

På grund af den himmelsk gode smag har jeg valgt at forhandle BOH te i mit teunivers hos Kimber Foods. Du kan vælge mellem et væld af forskellige smage i min webshop, hvor der er alt fra BOH te med friske citrusfrugter, søde ferskenfrugter og eksotiske mangofrugter til den nostalgiske smag af mynte, den klassiske Earl Grey eller ren sort te.    


Fra jord til bord - BOH te er te, når det er bedst

Når du brygger dig en kop BOH te, får du en udsøgt te, der er rig på smag, og som er behandlet med største nænsomhed og omtanke. Dybt inde i højlandet i Malaysia arbejder blandt andet lokale indbyggere dagligt med at plukke teblade, sortere teblade og pakke dem i detailpakninger.

Selvom det er mandskabstungt, bliver store dele af BOH tebladene plukket ved håndkraft. BOH sætter nemlig en dyd i at skåne miljøet mest muligt - også selvom det kræver et stort team af medarbejdere. De har sågar en gammel rullemaskine fra den spæde begyndelse i 1929 til at rulle den te, du kan købe lige her på min side. 

BOH te er en eksklusiv te med en udsøgt smag - og du kan efter min mening ikke få bedre te.

 
Få eksklusiv håndplukket BOH te direkte ned i dit tekrus

Er bæredygtighed vigtigt for dig? Og elsker du tanken om en teproduktion, der støtter op om det lokalområde, hvor teen bliver dyrket og produceret? Så kan du med fordel prøve BOH te. Men pas på, det er stærkt vanedannende. Når først du har fået smag for BOH te, kan det være svært at undvære den himmelske smag, som du får, hver gang du laver dig en kop BOH te.  


Mangler du en gaveidé til en tedrikker? Sig det med BOH te

BOH te kommer i den fineste indpakning. Kender du en, der nyder en kop te - og vil du gerne forkæle vedkommende? Så kan du aldrig gå galt i byen ved at købe BOH te og pakke det pænt ind. BOH te vil med sikkerhed skabe glæde hos enhver tedrikker, der sætter pris på en udsøgt kop te med en skøn aromatisk smag. 

Hvorfor sige det med blomster, hvis du kan sige det med te? 


Køb BOH te online og få det leveret hurtigt til din dør

Vil du gerne smage en af de skønne varianter af BOH te? Bestil det online i min webshop og få det sendt hjem til dig. Vil du vide mere om det BOH te, jeg forhandler? Eller har du andet på hjerte? Så kontakt mig gerne. 

Du kan give mig et kald på telefon 70 777 007, eller du kan sende en e-mail afsted til mig på info@kimberfoods.com.