Iste

Iste - når du gerne vil slukke tørsten med en frisk smag

Kan du godt lide at slukke tørsten med en forfriskende iste?

Hos Kimber Foods kan du købe istepulver, som du kan bruge til at trylle en autentisk og frisk iste frem. Jeg har udvalgt en række forfriskende smage, som du kan købe her i min webshop. Vælg mellem et væld af forskellige frugter, en frisk smag af lime og citrus eller en sød og frugtig smag af ferskner.
 

Jeg forhandler istepulver fra BOH, som er produceret i Malaysia. BOH er geniale, når det kommer til iste. De har ikke alene styr på smagene. De gør det også nemt for dig med istebreve, der er lige til at blande i et glas eller i din drikkeflaske. 


Hvad er istepulver? Og hvordan bruger du det? 

Iste er te, der nydes koldt. Ingredienserne i en iste er det samme som i en traditionel te, der bliver nydt rygende varm. Istepulver kommer i breve, som du kan hælde i koldt vand. På den måde kan du hurtigt og nemt fremtrylle en autentisk iste, der smager, så englene synger. 

Det er nemt at lave din egen iste, når du har et brev med istepulver. Alt, du skal gøre, er at tilsætte pulveret, ryste grundigt, og voila - så har du en frisk iste, som du kan nyde alene eller sammen med en, du holder af. Vil du se hvor nemt det her, så klik her og vores isthe video her.


Istepulver: perfekt til at tage med på farten

Skal du ned at træne i det lokale træningscenter? Eller ud i det blå på skovtur med familien? Og vil du gerne kunne slukke tørsten med noget lidt mere smagfuldt end isvand? 

Så tag et brev med istepulver med dig på farten. Det er nemt at hælde i drikkedunken, og når du har rystet det godt, har du en skøn iste med en dejlig frisk smag i flasken. Det er nemt - og det smager fantastisk.


Hvilke smage kan du vælge mellem, når du køber ice tea granulat?

Er du vild med smagen af fersken? Eller har du en hang til friske citrusfrugter? Du kan købe et væld af forskellige smage, når du er på jagt efter iste. Jeg elsker iste, og jeg har nøje udvalgt de smage, som jeg synes allerbedst om. 

Køb iste her på siden og gå på jagt i de mange skønne og eksotiske frugtsmage, som BOH har tryllet om til breve med istepulver. 


Køb breve med iste online - så har du et forfriskende alternativ til isvand

Vil du gerne vide mere om de isteprodukter, jeg forhandler? Eller har du brug for min hjælp til at bestille varer i min webshop? Uanset hvad hører jeg gerne fra dig. Du kan få fat i mig ved at ringe på telefon 70 777 007, eller du kan skrive dine spørgsmål ned i en e-mail og sende den afsted til mig på info@kimberfoods.com.