Velkommen til Kimber Foods™

Bag Kimber Foods finder du Mette Svanberg og Esben Nielsen

 

Kimber Foods 
Mette og Esben Kimber Foods


Mette er inkarneret tedrikker 

 

"jeg er 100% inkarneret tedrikke og har de sidste 40 år nydt mindst 6-8 kopper te om dagen. Samtidig er jeg typen der evigt søger gode og naturlige snacks til at holde mit energiniveauet stabilt. Jeg trives ved at spise hver 3. time, så snacking eller mellemmåltider har altid været en naturligdel af min hverdag. Privat nyder jeg at holde mig i form, med, yoga, vandring, løb og mtb i Rold Skov. Bage lækkert og helst groft brød (ikke altid min familie er fan af alle de "fuglefrø"). Familien er to børn nu på vej ud i livet samt 3 huskatte, som også får lov at komme med på job af og til - på hjemmekontoret. 

 

Esben er både til te og kaffe

"Jeg nyder både en god kop kaffe og afternoon tea, som BOHs Earl Grey og en matcha til at starte dagen på. For mig gør det en forskel at have gode råvarer til min kaffe, såvel som til min sorte te, for at få en perfekt fyldig og aromatik smag. Jeg er ikke så nørdet omkring te som Mette, derimod er jeg nok lige så optaget af gode mellemmåltider. Min fritid er også meget ude i naturen, at vandre eller løbe med søndagsløbeklubben i Rold Skov, holder mig fysisk og mental i form. En god bog og en (fysisk) avis til morgen kaffen er også nogle af mine favoritter. Som Mette, har jeg en "andel" i vores to store børn - der tidligere var god kilde til fælles motion og leg".

 

Det hele startede i Mellem Østen


I 1990'erne levede Mette og Esben flere år i Mellem Østen, hvor de fik smag for nøddesnacks, som en eminent spise til den lille sult. Nu har de sat to gode ting sammen i ét og skabt dette univers af kvalitets te og nøddesnacks som blev til Kimber Foods. 

Kimber Foods er opstået, både med afsæt i vores hjemby Rebild, hvor Kimberstenen står på toppen af Rebild Bakker, samt et afsæt i gode kvalitets fødevarer handlet fra andre verdensdele og bragt til din tekop eller snackpause. 
 

Teen køber vi direkte fra Malaysia (BOH) og andre tætte samarbejdspartnere. Udover te af høj kvalitet, er smart tilbehør ligeså vigtig, det er derfor også en stor del af vores teunivers. Vores ønske er, at du let kan finde te og tilbehør på kimberfoods.dk, som giver dig stor nydelse og glæde.

Nøddesnacks køber vi i Mellemøsten og får pakket i Kimber Foods mærket, vi har nøje udvalgt de bedste snacks, med en høj kvalitet. Samtidig har vi et tæt samarbejde i Indunesien, nærmere Bali, her kommer vores forførende cashewnødder fra East Bali Cashews fra. 

 

 

Hos Kimber Foods arbejder vi hverdag for vores vision, mission og værdier


Vision
At hjælpe dig med at få naturlig VELVÆRE - der giver RO og GLÆDE i din hverdagen. 

 

Mission
At vække flere af dine sanser ved at have spændende design, vidunderlige smage og skønne dufte.
Altsammen med til at motivere dig til at prøve en ny te og blive nysgerrig for teens mange forskelligheder.

 

Værdier

  • Tillid - Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, det er altafgørende for os at vores samarbejdspartnere er tillidsfulde og troværdige.
  • Autentisk - Vi lever af at give autentiske og ærlige oplevelser, når du smager, dufter og ser te fra vores teselskab og handler i teshoppen.
  • Glæde - Vores største ønske er at skabe et teunivers, der formidler balance med ro og glæde til dig, som nyder naturlige pauser.