Velkommen til Kimber Foods™

Bag Kimber Foods finder du Mette Svanberg og Esben Nielsen

 

Kimber Foods 
Mette og Esben Kimber Foods


Mette er inkarneret tedrikker og stor snacker

"jeg er 100% inkarneret tedrikke og har de sidste 40 år nydt mindst 6-8 kopper te om dagen. Samtidig er jeg typen der evigt søger gode og naturlige snacks til at holde mit energiniveauet stabilt. Jeg trives ved at spise hver 3. time, så snacking eller mellemmåltider har altid været en naturlig del af min hverdag. Privat nyder jeg at holde mig i form, når det passer i min dag med, yoga, vandring, løb eller mtb i Rold Skov. Bage lækkert og helst groft brød (ikke altid min familie er fan af alle de "fuglefrø"). Familien er to børn nu på vej ud i livet samt 2 huskatte, som også får lov at komme med på job af og til (på hjemmekontoret). 

Esben er både til te og kaffe - samt en god snack

"Jeg nyder både en god kop kaffe og afternoon tea, som BOHs Earl Grey og en matcha til at starte dagen på. For mig gør det en forskel at have gode råvarer til min kaffe, såvel som til min sorte te, for at få en perfekt fyldig og aromatisk smag. Jeg er ikke så nørdet omkring te som Mette, derimod er jeg nok lige så optaget af gode mellemmåltider. Min fritid er også meget ude i naturen, at vandre eller løbe med søndagsløbeklubben i Rold Skov, holder mig fysisk og mentalt i form. En god bog og en (fysisk) avis til morgenkaffen er også nogle af mine favoritter. Som Mette, har jeg en "andel" i vores to store børn - der tidligere var god kilde til fælles motion og leg".

Det hele startede i Mellemøsten


I 1990'erne levede vi flere år i Mellemøsten, hvor vi fik smag for nøddesnacks, som en eminent spise til den lille sult. Nu har vi sat to gode ting sammen i ét og skabt dette univers af kvalitets te og nøddesnacks som blev til Kimber Foods. 

Kimber Foods er opstået, både med afsæt i vores hjemby Rebild, hvor Kimberstenen står på toppen af Rebild Bakker, samt et afsæt i gode kvalitets fødevarer handlet fra andre verdensdele og bragt til din tekop eller snackpause. 
 

Teen køber vi direkte fra Malaysia (BOH) og andre tætte samarbejdspartnere i Tyskland. Udover te af høj kvalitet, er godt og pænt tilbehør ligeså vigtig, det er derfor også en stor del af vores teunivers. Vores ønske er, at du let finder te og tilbehør på kimberfoods.dk, som giver dig stor nydelse og glæde.

Nøddesnacks køber vi i Mellemøsten og får pakket i Kimber Foods mærket, vi har nøje udvalgt de bedste snacks, med en høj kvalitet. Samtidig har vi et tæt samarbejde på Bali, her kommer vores forførende cashewnødder fra East Bali Cashews fra. 

Hos Kimber Foods arbejder vi hverdag for vores vision, mission og værdier

Vision
At hjælpe dig med at få naturlig VELVÆRE - der giver ENERGI og GLÆDE i din hverdagen. 

Mission
At vække flere af dine sanser ved at have spændende design, vidunderlige smage og skønne dufte.
Altsammen med til at motivere dig til at prøve en ny te eller snacks.

Værdier

  • Tillid - Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, det er altafgørende for os at vores samarbejdspartnere er tillidsfulde og troværdige.
  • Autentisk - Vi lever af at give autentiske og ærlige oplevelser, når du smager, dufter og ser vores produkter.
  • Glæde - Vi ønsker at skabe et univers, der tilbyder dig smagsoplevelser og energi til dagens pauser.