East Bali Cashews

 East Bali Cashews ligger i hjertet af Karangasem, ved de smukke foden af ​​Agung -bjerget i det østlige Bali. East Bali Cashews produceret lækkert friske og unikke cashew-snacks siden 2012. 

En lokal og innovativ virksomhed, der styrker lokale landbrugssamfund gennem vedvarende beskæftigelses-, landbrugs- og uddannelsesinitiativer.  Ved at købe direkte fra de omkringliggende småbønder får de uovertruffen adgang til friske og lækre lokale råvarer. 

Ved at tilbyde godt betalte job i et fattigt område, hvor arbejdet er knap, giver East Bali Cashewnødder de lokale landsbyboere mulighed for at løfte sig ud af fattigdom. I et sådant ufrugtbart og spredt samfund går disse job ud over at danne grundlag for at leve - de skaber en følelse af tilhørsforhold.
I dag der mere end 400 landsbyboere har fundet deres plads i East Bali Cashews -familien, og tallet med ved at vokse.

 

East Bali Cashews - så meget mere end bare nødder

De bruger en nyskabende gassierovn med cashewnødder og kokosnødder til at levere miljøenergi til deres tørreovne og dampmaskiner. Det resterende kul er en glimrende gødning til de lokale afgrøder og reducerer deres CO2 -fodaftryk drastisk.


Som en del af East Bali Cashewnødder´s mission om at påvirke livet i samfundet omkring dem positivt, investerer de i uddannelse af landmænd og initiativer til forbedring af afgrøder.
De er med til at uddanne landmændene til at genopbygge deres cashewtræforsyninger gennem introduktionen af ​​nye cashewplanter. En meget holistisk virksomhed, som Kimber Foods er særdeles stolt af, at være en del af.

 

East Bali Cashew hos Kimber Foods