Matcha sæt

Matcha sæt - alt hvad du skal bruge til en kop matcha

 

Kom godt i gang med at nyde en ægte matcha - med det helt rigtige udstyr. Matcha skal tilberedes på mange måder. Den måde vi anbefaler er i en Matcha teskål og piskes med et godt piskeris til formået. Hvorfor? For at du får mest muligt ud af din matcha te - og at du får den bedste smagsoplevelse. Her på siden finder du alt hvad du skal bruge til at skabe dig en en skøn traditionel matcha te.

 

Et komplet Matcha tesæt


I det komplette matcha sæt, er der matcha teskål, matcha piskeris, matcha måleske og økologisk matcha pulver te. her på siden har vi samlet et udvalg af sæt til dig, der elsker kvalitet, estetik og smukke farver. Er her matcha tesæt til enhver smag. 


Matcha sættet er den perfekte gave

Skal du bruge en gave til din veninde, din chef, din kollega eller som værtindegave, så er et unikt Matcha tesæt er rigtig god ide. Det er personligt, anderledes og en helt særlig gave at komme med. Vi vil anbefale dig, at vælge det sæt, som du selv ville ønske at have stående på tehylden. Så kan det nemlig aldrig gå galt med sådan en gave. Vælg udfra de smukke farver og forme på Matcha skålene