East Bali Cashews

Cashewnødder

Cashewnødder af den bedste kvalitet. Her i webshoppen kan du bestille cashewnødder i mange forskellige varianter. Du kan vælge rå cashewnødder, med smag eller med kakao. Fælles for dem alle er kvaliteten og den gode smag. Hos Kimber Foods leverer vi de bedste nødder til dig fra vores leverandør på Bali. Her bliver nødderne nøje udvalg til dig. Glæd dig til den første pose cashewnødder. Har du brug for nøddesnacks til din virksomhed, sælger vi også B2B.


East Bali Cashews  

 

 

East Bali Cashews hedder den spirende iværksætter virksomhed på Bali. Grundlagt af Aron Fishman, der med sit store engagement har skabt en virksomhed der forarbejder de lokale dyrkede cashewnødder, frugt og ingredienser til at skabe produkter som cashewnødder med kakao, cashewnødder med chili og lime, eller granola bites med chokolade og vanilje samt de helt unikke og skønne cashewnødder med skind - også kaldt Native cashews. 

 

East Bali Cashews er født bæredygtig. Fra den spæde start var idéen at skabe en produktion, der bruger de vilde og de lokale bønders afgrøder, for at skabe en frisk og lækker cashew snack, samtidig med at de udvikler lokalsamfundet gennem ansættelse, landbrug og uddannelses initativer.  

Du gør en forskel ved at købe produkter fra East Bali Cashews og er med til at støtte udviklingen af lokal samfundet, familierne og børnene på på Øst Bali.