Matcha te No. 2 japansk økologisk

Matcha te No. 2 japansk økologisk

339,00 DKK


Ingen bedømmelse

Varenr.: 130202

MATCHA NO. 2 - Eksklusive Matcha te

Den har en mild let nøddeagtig og ægte umami smag. Smagsmæssigt, så har teen en mild nødde-agtig smag, nogle beskriver den som umami, som er en nydelse at få, som en start på dagen. Matcha No. 2 produceret er økologisk produceret og af høj ren kvalitet. Du kan med fordel nyde en matcha te til morgen for at holde dig fokuseret og målrettet i flere timer frem.  

Matcha te No. 2 er den er det mere eksklusiv udgave af vores gode traditionelle økologisk matcha No. 3.

Økolgisk Matcha No. 2 - trenden fra fra Japan

Matcha te er et delikat grøn te pulver. Det er produceret af tencha te blade, der er malet i specielle granit stenmøller. Tencha teen er unik, da teen overdækkes de sidste uger inden høst. Økologisk matcha no. 2 er en eksklusivt matcha te og en del af Kimber Foods’ egen produktlinje. Hvis du går op i kvalitet og økologi er det en god matcha at starte op med.
Du får energi på en helt anden måde, da teen er pulveriseret, så du indtager hele "tebladet". 

Matcha te kan bruges også i madlavning og bagning. Det er den nye trend.

Sådan tilbereder du din kop Matcha 

Når du skal tilberede økologisk matcha, er der et par ting du skal vide først.
Tepulveret piskes i 80 °C varmt vand, så du indtager tebladet og alle dets gode egenskaber.

Se Matcha te video her for fuld instruktion i matcha tilberedning. 

Vand temperatur:   80°C
Bryggemængde:    1 g (=str. på en mandel) tepulver til ca. 100 ml vand. 

Udstyr som et matcha piskeris kan have sin fordel, når du tilbereder matcha te. 
Hvis du er helt ny til matcha, kan du med fordel vælge et af vores matcha tesæt, der får du både økologisk matcha te no. 3 og alt det udstyr du behøver for at tilberede en ceremoniel matcha.

Jeg anbefaler Matcha no. 2 fordi..

der siden 2013 har været daglige matcha te drikke i min hverdag og jeg har derfor testet mange forskellige kaliteter og finder især denne nye Matcha te No. 2 virkelig udsøgt i smag, farve og konsistens. Den er lige det ekstra malet, lige lidt længere tid i skygge under de sidste vækst uger. Jeg faldt pladask for denne lækre grønne te matcha. Udover, at den giver mig daglig energi og ro, kan jeg også anbefale økologisk matcha te på grund af dens mange egenskaber. Grøn matcha te pulver har et højt indhold af antioxidanter, vitaminer, og klorofyl, og er af eksperter blevet omtalt som en af de fantastiske grønne teer. Med vores japanske økologisk matcha no. 3 får du en fantastisk te oplevelse, 

Jeg må tilstå, at jeg er blevet afhængig af denne grønne drik, det er mit daglige boost for krop og sjæl. Økologisk matcha te giver mig en fantastisk te oplevelse gang på gang.

Jeg kan personligt godt lide den rene smag i denne økologiske matcha, men hvis den rene grøn te smag i din matcha er for svær at starte med, kan du overveje vores økologiske Chai Matcha den er ret skøn i smagen med naturlige krydderier tilsat denne grønne pulver te. Kan du lide at drikke en kop grøn te, er denne matcha te perfekt til dig.

Selv var jeg før 2013 en hardcore sort te drikker (4-6 kopper/dag), men så mødte jeg matcha te - nu nyder jeg gerne to kopper matcha te om dagen, og 1 kop sort te.

De bedste anbefalinger fra Mette, Kimber Foods.


Fragt fra 29 kr - fri ved køb over 399 kr (DAO & Bring pakkeshop)
Leveringtid 1-3 hverdage
e-mærket = din tryghed

Kunder der har købt dette produkt har også købt