Japansk Matcha No. 2 økologisk (5 stk)

Japansk Matcha No. 2 økologisk (5 stk)

1.695,00 DKK


Ingen bedømmelse

Varenr.: 13020205

MATCHA NO. 2 - Eksklusive Matcha te

En matcha af høj kvalitet, den har en mild let nøddeagtig og ægte umami smag. Giv dig selv en ekstra smagfuld nydelse, som en start på dagen. Matcha No. 2 er økologisk produceret og af høj kvalitet. Du kan med fordel nyde en matcha te til morgen for at holde dig fokuseret og målrettet i flere timer frem og igen en over middag for at komme godt videre efter frokosten.

Matcha te No. 2 er den er det mere eksklusiv udgave af vores gode traditionelle økologisk matcha No. 3.

Økologisk Matcha No. 2 - trenden fra fra Japan

Matcha te er et delikat grøn te pulver. Det er produceret af de først høstede tencha teblade om foråret, efter tørring og findeling af bladets vener og bladkød, males de tørre teblade i specielle stenmøller, som vi maler korn til mel. Tencha teen er unik, da teen overdækkes de sidste uger inden høst. Økologisk matcha no. 2 er en eksklusivt matcha te og en del af Kimber Foods’ egen produktlinje. Hvis du går op i kvalitet og økologi er det en god matcha at starte op med. Du får energi på en helt anden måde, da teen er pulveriseret, så du indtager hele "tebladet". 

Matcha te kan bruges også i madlavning og bagning. Det er den nye trend, vi anbefaler at du vælger en ringere kvalitet til madlavning, kend den på en billigere pris.

Skal jeg vise dig hvordan du laver rigtig matcha te? 

Når du skal tilberede økologisk matcha, er der et par ting du skal vide først.
Tepulveret piskes i 80 °C varmt vand, så du indtager tebladet og alle dets gode egenskaber.

Se Matcha te video her for fuld instruktion i matcha tilberedning. 

Vand temperatur:   80°C
Bryggemængde:    1 g (=str. på en mandel) tepulver til ca. 100 ml vand. 

Udstyr som et matcha piskeris kan have sin fordel, når du tilbereder matcha te. 

Hvis du er helt ny til matcha, kan du med fordel vælge et af vores matcha tesæt, der får du både økologisk matcha te no. 3 og alt det udstyr du behøver for at tilberede en ceremoniel matcha.

Jeg anbefaler Matcha no. 2 fordi;

jeg siden 2013 dagligt har nydt matcha te og har testet mange forskellige kvaliteter og finder især denne Matcha te No. 2 fra 2023, virkelig udsøgt i smag, farve og konsistens. Den er lige det ekstra malet som giver mere fin tepulver, lige lidt længere tid i skygge gør teen mere grøn og energirig. Jeg faldt pladask for denne lækre grønne te matcha. Udover, at den giver mig daglig energi og ro er grøn matcha te pulver fyldt med et højt indhold af antioxidanter, vitaminer, og klorofyl, og er af eksperter blevet omtalt som en af de fantastiske grønne teer.

Jeg må tilstå, at jeg er blevet afhængig af denne grønne drik, det er mit daglige boost for krop og sjæl. Økologisk matcha te giver mig en fantastisk te oplevelse gang på gang.

Før 2013 var jeg en hardcore sort te drikker (6-8 kopper/dag), indtil mødet med matcha te - nu nyder jeg gerne to kopper matcha te en om morgenen og en til eftermiddagen ellers grøn te og måske en kop sort te.

De bedste anbefalinger fra Mette, Kimber Foods.


Fragt fra 29 kr - fri ved køb over 399 kr (DAO & Bring pakkeshop)
Leveringtid 1-3 hverdage
e-mærket = din tryghed

Kunder der har købt dette produkt har også købt