Tilbud
Den populære mødepakke

Den populære mødepakke

2.880,00 DKK 3.840,00 DKK


Ingen bedømmelse

Varenr.: 20020
Produkter i pakken:
  • 2 x Kimber Foods ALMONDS Smoked Barbeque 48 stk str. S
  • 2 x Kimber Foods NUTS & BERRIES 48 stk str. S
  • 2 x Kimber Foods PEANUTS Spicy Paprika 48 stk str. S
  • 2 x Kimber Foods SWEET COCKTAIL 48 stk str. S


Den populære mødepakke - nøddesnacks til hyppig mødeaktivitet

Enkelt indpakkede nøddesnacks i fire forskellige blandinger ca. 20 g/pose. Poser passer til en god snack med både energi og velvære til at kunne arbejde fokuseret. Kimber Foods nøddesnacks er præsentabelt pakket ind og de kan komme direkte mødebordet, velsmagende til en kop te eller kaffe. De fire poser er; mandler med røgsmag, peanuts med spicy paprika, nøddemix med bær samt nøddemix med tørret frugter. Vores nøddesnacks er også perfekte at have med på farten og i tasken. Ingen smuld, når du hælder dem ud i hånden. 

Gode møder er lig med god forplejning - din hjerne fortjener det bedste

Kender du det, at du sidder og skal indgå i dialog henover mødebordet, med flere ideer i luften, der bliver talt og diskuteret, og du er ved at være godt mat, dine depoter helt tømte. Så er det svært at tænke og være kreativ. Med Kimber Foods nøddesnacks, vil vi gerne bidrage til, at der er et udvalg af gode snacks der tilfører dig - og især din hjerne - ny energi, til at være skarp og konstruktiv under hele mødet. Du kan få et godt udvalg med for eksempel Nuts & Berries eller Sweet Cocktail til kollegaen som ønsker lidt sødt til te'en, samt Almond Smoked Barbeque eller Peanut Spicy Paprika til kollegaen der ønsker mere kraftig smag til kaffen. 

Great Taste Award 2020 

I foråret 2020 sendte vi to af vores nøddesnacks Almond Smoked Baberque og Nuts & Berries til Great Taste Award bedømmelse i England. Begge vandt priser for Great Taste. Bedre bliver det ikke, anerkendelse fra England, hvor de om nogen "snacker" og derfor har stor erfaring med, hvad der er godt.


Fragt fra 29 kr - fri ved køb over 399 kr (DAO & Bring pakkeshop)
Leveringtid 1-3 hverdage
e-mærket = din tryghed

Kunder der har købt dette produkt har også købt