”Nødder du ikke vil dele”

 

Verdens mest anerkendte føde- og drikkevare pris Great Taste, har offentliggjort uddeling af priser i 2020 og ud af i alt 12.777 produkter fra 106 forskellige lande, blev Kimber Foods Almonds Smoked Barbeque og Kimber Foods Nuts & Berries bedømt som produkter, der ”leverer en fantastisk smag”.

 

Nogle af kommentarerne fra de 144 dommere var bl.a.:

 

“Gode, sprøde og faste nødder.
Ekstremt lækre!”

 

 

“De får tænderne til at løbe I vand, og vi kunne nemt blive fristet til IKKE at dele nødderne med andre!”

(Kimber Foods Almonds Smoked Barbeque) 

 

 

“Nødderne har en mættet smag med en god sprødhed og cremet følelse. De tørrede frugter er friske og frugtagtige. En enkel og frisk blanding af frugt og nødder.” (Kimber Foods Nuts & Berries).

 

 

Dommerne tæller nogle af de mest kræsne europæiske ganer, og Great Taste er en eftertragtet pris for føde- og drikkevarer, der af mange opfattes som en vejviser til et fremragende produkt bedømt gennem timers blindsmagning. Uanset om det er kage, kaffe, kippers – eller nøddesnacks der bedømmes, fjernes alle produkter fra deres indpakning før de testes.

 

Dommerne smager, konfererer og smager igen for at afgøre, hvilke produkter der er værdige til at modtage en pris. Dommerpanelet omfattede i år; kokke, forfattere, stylister, influencers og bagere, samt fødevare indkøbere fra kendte britiske detailhandlere som Selfridges, Fortnum & Mason og Waitrose.

 

Ikke bare i Storbritannien bliver det inden for detail og andre sektorer bemærket, hvis produkter tildeles en Great Taste pris, og vi håber derfor at priserne også kan være med til at gøre produkterne mere synlige i andre europæiske og skandinaviske markeder. Med priser til begge produkter har vi under alle omstændigheder fået bekræftet vores egen fornemmelse og den feedback vi får fra forskellige dele af markedet om, at vore nøddesnacks helt klart er blandt de bedste.

 

 

Kilde: https://greattasteawards.co.uk/