BOH te direkte fra Malaysia

To danske pionerer var starten til BOH Sungei Palas plantage
Hr. Jens Hindhede og Hr. Anker to danske ingeniører og pionerer var draget til Malaysia i starten af det 20. århundrede. De var bagmænd for at der blev dyrket bjergte i malaysias højland Cameron Highland (på størrelse med Jylland) og opdyrkede teplantagen Sungei Palads, som i dag er ejet af BOH Plantation.  (læs hele historien om De to danske pionerer her)

BOH te er den gode te fra Malaysia
 
Højlandet Cameron i Malaysia, har de optimale forhold til dyrkning af te - næringsrig jord og rigelige mængder sol og nedbør.
Det kolde klima, den lettere syreholdige jord, fremragende teplanter og generationer af ekspertise har gjort BOH i stand til at producere de eksklusive plantage teer.

Fire tehaver
Tedyrkningen sker i fire tehaver. Tre i Cameron Highlands: Boh, Sungei Palas og Fairlie og én i lowlands, tehaven Selangor.
Teplanterne dækker et areal på 1.200 hektar beliggende 2500 m.o.h. Med en produktionskapacitet på 3.000 kg/hektar, bliver det på årsbasis til 4.000 ton te, eller 5,5 mio. kopper te/dag!

Garden Teas
Tehaverne, hvor den ypperste te - "Garden Teas" - gror og dyrkes uden hjælp fra maskiner.
Tebladene håndplukkes og teen produceres på god, gammel, traditionel maner. Teen håndsorteres for urenheder, inden den pakkes i detail-pakninger.
Alt sammen bidrager til de rene sorte BOH teers dejlige aroma.BOH te i Malaysia
BOH passer på dyrevelværd og miljø
Passer på miljø og dyrlivet
BOH er en seriøs partner for flere malaysiske dyrevelfærds organisationer og beskytter både truede arter som elefanter og orangutanguer. For at dyrene har gode leveforhold støtter BOH økonomisk og sørger også for at de producerer te efter bedste hensyn til lokal miljøet.


Alt under ét tag
BOH Plantations er én af verdens få vertikalt integrerede tedyrkere, det betyder de selv håndtere alle processerne fra opdyrkning af tehaverne og forarbejdning af tebladene til pakning og markedsføring af det eksklusive temærke.

BOH laver aromaforseglede tebreve af høj kvalitet. Aromaforseglingen bevarer teens friske smag og aroma, lige indtil brevet åbnes.
Teen er pakket i smukt dekorerede dåser, æsker og foliebreve, udsmykket med farvestrålende tegninger af bl.a. den malaysiske flora og fauna. De er oplagte til gavebrug.