Cashewnødder når de er bedst

Oprettet d.

Cashewnødder når de er bedst

Cashewæbel med cashewnød i

Elsker du den smukke tankegang bag udtrykket fra jord til bord? Og spiser du helst fødevarer, der er produceret på bæredygtig vis - både når det kommer til det miljømæssige og det menneskelige aspekt? Så er det en god idé at spidse ører, når du hører ordene East Bali Cashews.

East Bali Cashews er ikke bare produceret med omtanke for bæredygtighed, de smager også fortryllende godt. Kan du bare godt lide cashewnødder, der smager godt, og som går under kategorien gourmetnødder på grund af deres lækre smag? Så er East Bali Cashews bestemt noget for dig.

Her vor East Bali Cashews gror

Vi vil nu fortælle dig lidt mere om de friske og lækre cashewnødder, der ikke alene er indbegrebet af respekt for naturens ressourcer og råvarer, men som også er en sand smagsoplevelse.

Fakta om East Bali Cashews

●    De bliver dyrket på den østlige del af Bali.
●    De er håndplukket og bliver nænsomt bearbejdet.
●    De er produceret uden brug af konserveringsmidler.
●    De er plantebaseret og uden gluten.
●    De kommer med alverdens skønne smage - eksempelvis kakao, havsalt, lime eller kokos. 

Hvad gør cashewnødderne fra East Bali Cashews til noget helt særligt?

East Bali Cashews er håndplukkede cashewnødder, der bliver dyrket på den østlige del af paradisøen Bali. Træerne, som nødderne vokser på, får lov til at vokse vildt, og cashewnødderne bliver plukket af lokale farmere, når de er tilpas modne.

Cashewnødderne bliver nænsomt ristet og behandlet med respekt for deres friskhed og delikate smag, inden de bliver pakket i poser og sendt afsted til nødde-elskere over hele verden.

Én ting er den store respekt for den naturressource, som cashewnødden i sig selv er. En anden ting er den store respekt, der bliver udvist for de menneskehænder, der nænsomt tager sig af East Bali Cashews, inden de ender i din indkøbskurv.

Lokal farmerkvinde


Historien bag East Bali Cashews fortjener at blive fortalt


Der ligger en smuk historie bag brandet East Bali Cashews. 

De skønne cashewnødder fra Bali er levebrød for en masse lokale balinesere. Og produktionen af nødderne har gjort det muligt at bygge et helt samfund op, der består af alt fra en lokal skole til en lokal lægeklinik. 

Cashewnødderne er med andre ord baggrunden for, at mange balinesiske familier i dag har tag over hovedet og kan leve et værdigt liv.


Farmer med de høstede cashewnøddeæbler


Nyd smagen af lækre cashewnødder med god samvittighed


Produktionen af East Bali Cashews medvirker til, at lokalbefolkningen kan sende deres børn i den lokale skole, og at de mange munde bliver mætte i de små familier. Det er en historie, der går lige i hjertet, og som fortjener at blive fortalt. 

Elsker du smagen af lækre cashewnødder? Så kan du gøre dig selv en tjeneste ved at købe de lækre gourmetnødder, samtidig med at du også bidrager til udviklingen af det lokalsamfund, som East Bali Cashews holder beskæftiget. 

Børn fra lilleskolen hos East Bali Cashews på Bali

Køb cashewnødder fra Bali med din yndlingssmag

Det tropiske klima på Bali udgør en sand skattekiste for eksotiske afgrøder. Ikke kun cashewnødden har sin oprindelse på den tropiske ø, det samme har lækre smagsgivere som bananer, kokosnødder og kakaobønner.

Når du køber East Bali Cashews, kan du vælge mellem et hav af tropiske smage. Du kan blandt andet vælge mellem rå cashewnødder, cashewnødder med et strejf af chili-lime, cashewnødder dækket med rå kakaopulver eller cashewnødder ristet med kokos.

Alle ingredienser stammer fra Bali, og alle råvarerne er behandlet med samme respekt, som det er tilfældet med selve cashewnødden.
 

Cashewnødder med skind på


Er du ude efter en delikat nøddesnack?

Du kan købe East Bali Cashews i større poser, men du kan også købe dem som små nøddesnacks. Her får du en pose på 35 gram, der passer perfekt til et mindre mellemmåltid, eller som en hyggelig snack, du kan dele med en, du holder af.

Banker dit hjerte også for bæredygtighed?

Hos Kimber Foods betyder det meget for os, at vi kan tilbyde et udvalg af skønne produkter, der smager godt. Men det betyder også meget for os, at vi kan stå inde for de produkter, vi sælger. Og det kan vi i høj grad, når det kommer til vores East Bali Cashews.

Det står vores hjerter nært, at vi i fællesskab støtter op om at passe godt på naturens ressourcer, og at vi behandler hinanden med respekt. For os er East Bali Cashews indbegrebet af de værdier, og derfor er vi stolte af, at vi kan bidrage til den gode sags tjeneste ved at forhandle brandet. 

Fysisk møde med Aron Fisher stifter af East Bali Cashews og vores kontakt Daphne

Vil du gerne i kontakt med os?

Vil du gerne vide mere om vores cashewnødder fra East Bali Cashews? Eller har du andre spørgsmål til os? Så hører vi altid gerne fra dig.
Du kan få fat i os på 70 777 007, eller du kan sende os en e-mail på info@kimberfoods.com.
Så vender vi hurtigt tilbage til dig.  


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar