Lille hvid tekande

Lille hvid tekande

349,00 DKK


Ingen bedømmelse

Varenr.: 500657

Fiks lille tekande til solo tenydelse

Det er skønt med en tekande der passer til når du kun ønsker at brygge 2 kopper til dig digselv eller deling. Her har du et godt bud fra Viva Scandinaia, en lille tekande med tesi i hvid porcelæn. Designet er enkelt og stilrent, hvilket også tilføjer til nydelsen af tedrikningen. 

Smuk og alligevel enkel at bruge procelæn tekande fra Viva i hvid

Med denne porcelæn tekande i hvid kan du brygge 1,3L te, nok til at dele 5 store kopper, perfekt til at have et teselskab med familie eller venner.  Du brygger nemt te med den medfølgende tesi. Her doserer du cirka 2 tsk teblade, eller hvor stærk du ønsker te'en. Lader te'en trække og fjerner nemt tesien fra tekanden og sætter låget på igen.  Du kan naturligvis også anvende tebreve eller de rummelige pyramide teposer

Her får du Mettes forslag til valg af te til den lille tekande

Grøn te kan jeg altid anbefale, prøv vores egen jasmin te, den smager mildt let blomsterlig af jasmin blomsterne som er tilsat i skabelsen af denne te Jasmin grøn økologisk te tefiltret i den lille tekande, giver god plads til at teen kan folde sig ud og give perfekt brygning. Er du mere til en te med sødere smag og måske gerne sort te så tjek vores signatur te Lyng te den giver en fyldiger te på grund af de sorte te blade og har så en sød smag af lyng og honning. 


Fragt fra 29 kr - fri ved køb over 399 kr (DAO & Bring pakkeshop)
Leveringtid 1-3 hverdage
e-mærket = din tryghed

Kunder der har købt dette produkt har også købt