Stop Madspild

Stop Madspild sammen med os

Hos Kimber Foods arbejder vi for at minimere madspild og forsøger at få vores nøddesnacks og te’er solgt og anvendt inden varerne, når deres ”Bedst før” dato.

Alligevel sker det af og til, at vi har nogle nøddesnacks eller te, som er tæt på bedst før datoen. De partier får vi til gavn for mange studerende og forbrugere ofte afsat via samarbejdspartnere som Wefood (Folkekirkens Nødhjælps butikker) der findes rundt om i landet. Ved at handle i Wefood støtter du gode formål, både Folkekirkens Nødhjælps mange aktiviteter samt hjælper med at mindske madspild.

Samtidig har vi også nogle varer, som kan glæde dig der handler hos os. Her kan du få mulighed for både at nedbringe madspildet og gøre en god handel.

 

 

 


HVAD betyder ”Bedst før” datoen?

Bedst før datoen er fra Fødevarestyrelsen en mærkning vi anvender på varer, som faktisk oftest er ganske gode længere tid efter denne dato. Det er en vejledende dato for holdbarheden, hvis maden lugter og smager fint, kan den sagtens spises – også efter ”Bedst før”!

Læs mere her https://www.foedevarestyrelsen.dk/Foedevarer/madspild/Sider/Saadan-tjekker-du-om-din-mad-er-fordaervet.aspx

 Hos Kimber Foods finder du nøddesnacks og te, varer der har god holdbarhed. Oftest er f.eks. te’en holdbar flere år efter bedst før datoen, det kan være at smagen på din Earl Grey med mandarin, er lidt mere flad end da den var helt frisk men den smager stadig godt. 
Nøddesnacks kan du nyde flere måneder efter bedst før datoen, uden problemer.

Vi dufter, smager og holder naturligvis løbende øje, med vore produkter, hvis de har en dato tæt på eller efter bedst før datoen. Dermed sikrer vi os at du får en god kvalitet, trods datoen på varen.

På grund af den kortere bedst før dato, kan du altid regne med at finde ekstra gode priser her til en nøddesnack eller te, når der måtte være sådanne varer tilgængelige. ”