Termokrus og kander

Praktiske termokrus, der holder din te varm

En rygende varm kop te med masser af smag kan sende enhver teelsker i den syvende himmel. Har du endnu ikke forkælet dig selv med et termokrus til din te, har du alle muligheder for at finde det perfekte krus her på siden.

Viva Scandinavia er opstartet i Danmark, de laver det skønneste te tilbehør. Her på siden kan du vælge mellem flere forskellige termokrus og termokander fra det dansk, der alle sørger for at holde din favorite varm og indbydende.

Dyk ned i de flotte termokrus og termokander her på siden. De kan alle bidrage til, at du får en endnu bedre oplevelse hver eneste gang, at du forkæler dig selv med en kop te. 
 


Gør det til en leg at brygge te med et termokrus


Alle de termokrus, du finder her på siden, gør det legende nemt for dig at brygge en god kop te. Går du med et termokrus i glas, får du en stilfuld løsning, der passer godt til kontoret eller hjemmet. Den indbyggede tesi gør det nemt for dig at fylde din favoritte på og supplere med kogende vand.

Ønsker du dig et rejsekrus til at tage med på farten, så finder du også det her i webshoppen. Viva Scandinavias termokrus fås i et væld af forskellige farver, og de er udstyret med en tesi, så du hurtigt og nemt kan brygge dig en kop te og tage den med i rygsækken eller ud i bilen.


Termokrus – tag varm te med på farten


Holder du af at dyrke yoga, og sætter du pris på en afslappende kop te undervejs i træningen? Eller har du kastet din kærlighed på lange vandreture ude i det fri, hvor en kop te undervejs gør dig godt?

Med et praktisk termokrus kan du hurtigt brygge en kop te, lukke til og tage det med dig, når du skal ud af døren. Det er en nem løsning, hvis du skal til yoga, eller hvis du skal ud at gå en lang tur. Med te i tasken kan du altid tanke op, når det bliver tiltrængt, og termokruset holder teen dejligt varm og indbydende.

 

Praktisk termokande til køleskabet, der holder på både varmen og kulden


Hvis du er fan af cold brew te, kan du med sikkerhed få stor glæde af en praktisk termokande til køleskabet.

Termokanden i glas gør det nemt for dig at gøre den kolde te klar om aftenen og sætte den i køleskabet, så den er klar til dig næste morgen. Glaskanden er lavet af dobbeltvægget glas, og den kan både isolere kold og varm te.

Den smarte termokande til cold brew passer perfekt i døren på køleskabet, og kan du holde fingrene fra den natten over, står der en dejligt, kold og velsmagende te klar til dig, når du står op.