Sundere snacks

Oprettet d.

Sundere snacks

Sundere snacks til mødelokalet og på kontoret: Hold energien oppe i løbet af arbejdsdagen 

Sundere snacks

 

Er der gået for meget onsdagssnegl og wienerbrød i den i jeres mødelokale? Sådan er det mange steder.

Det er forståeligt.

Det skaber bare lidt ekstra god stemning at servere lidt sødt og lækkert til dine kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Men måske er det på tide at udskifte de søde sager med sundere snacks som for eksempel nøddesnacks? 

 

Det kan nemlig være en rigtig god idé at have nogle sunde snacks på kontoret til dine kolleger og medarbejdere for at sikre en næringsrig snack til hen på eftermiddagen.

Ved at være foran og sikre, at der altid er adgang til hurtige sunde mellemmåltider som nødder og tørret frugt, kan du være med til at afhjælpe, at der for ofte bliver købt eller medbragt kage for at holde blodsukkeret oppe ved eftermiddagstid.  
 

Vil du skabe nye og sundere vaner for dine kollegaer, er det med at finde gode valgmuligheder, der udover at være sunde også kan konkurrere med smørstangen, drømmekagen og romkuglerne i smag og lækkerhed. Det vil vi give dig et par tips til i dette blogindlæg.  

 

Du kan i dette blogindlæg få svar på og læse mere om: 


-    Hvad er den sunde snack?
-    Hvad skal jeg spise, når jeg er lækkersulten?
-    Nemme snacks til pauserne: Hvad kan man spise i stedet for slik?
-    Idéer til sundere snacks til mødelokalet
-    Bedre hygiejne med portionspakker
-    Sunde mellemmåltider og snacks til møder: Det behøver ikke at være så besværligt at gå forrest

 

Udover at det smager skønt og holder enegien oppe hos alle mødedeltagere, så sender det også et stærkt og professionelt signal til kunder og samarbejdspartnere om, at I går op i de små detaljer - også det, der bliver serveret i mødelokalet og på kontoret. 

Men først: Hvad er den sunde snack egentlig, og hvordan får du den tilføjet til jeres mødeforplejning og eftermiddags-repetoire?
 

Når kagepolitikken og onsdagssneglen skal revurderes: Hvad er den sunde snack?

 

Her hos Kimber Foods er vi faldet for nøddesnacks som alternativ til wienerbrød og skærekage. Først og fremmest, fordi det smager himmelsk, giver os den rigtige næring og holder vores energi oppe. Men med flere og flere, der har forskellige fødevareintolerancer- og præferencer, oplever vi også, at vi altid har et sundt og lækkert alternativ, så alle kan få lidt lækkert til møder med kunder og samarbejdspartnere. 

 

Fødevareministeriet fremlagde i 2021 nye retningslinjer for gode og sunde valg inden for den daglige ernæring. I deres rapport nævner de blandt andet, at cirka 30 nødder om dagen er godt (hold øje med saltindholdet, der maks bør være 0,8g /100 g). Derudover bliver det også anbefalet, at det er godt at variere mellem forskellige typer nødder og at supplere med 1- 2 spsk frø. Du kan læse Fødevareministeriets anbefalinger lige her
 

Fyld jeres møder med god energi (i lækker og hygiejnisk indpakning).

mødesnacks fra Kimber Foods

 

Hvis du overvejer at tilføje sundere snacks som nødder, kerner og tørret frugt til jeres mødeforplejning, så er du velkommen til at kigge på vores udvalg af nøddesnacks lige her. Udover at mødedeltagerne får en ekstra god oplevelse og føler sig godt taget imod, er vores nøddesnacks også portionspakket og derfor hygiejnisk, hvilket kan give en ekstra tryghed. 

 

SOS til ulvetimen på kontoret: Hvad skal jeg spise, når jeg er lækkersulten?

 

Du er ikke alene, hvis du har oplevet at gå helt sukkerkold hen på eftermiddagen. Der kan være rigtig lang tid fra frokost til fyraften. Og ja, en romkugle eller et stykke drømmekage kan virke frelsende. Og selvfølgelig skal der være plads til et stykke kage engang imellem.

Men med sundere alternativer er det lettere at skabe gode vaner og holde energien oppe med sundere mellemmåltider. Så hvad kan du spise for eksempel om eftermiddagen i stedet for kage eller en pose vingummier, når du er lækkersulten og gerne vil tilfredsstille din søde tand?

Vi er med dig. Det kan virkelig være ét stort forhindringsløb i at undgå de uheldige valg, der ofte kan betyde, at vægten kan være svær at holde nede, da sukkerholdige drikke, og især de ”uskyldige” små måltider som chokoladebarer, kage, en pose slik og så videre har det med at sætte sig på sidebenene. 

 

Det lette og sundere alternativ: Frisk frugt, en håndfuld mandler eller ristede nødder tilsat forskellige bær 


Frisk frugt er altid lækkert. Det kræver selvfølgelig, at I har frisk frugt tilgængeligt på kontoret, eller at du har det med hjemmefra. 

Prøv også med en en håndfuld mandler, der både er mættende og fyldt med gode proteiner samt sunde fedtstoffer. Nogle gange kan mandler være lidt kedelige - der må gerne være lidt ekstra smag eller sprødhed. Sådan har vi det i hvert fald. Vi anbefaler derfor, at du eksperimenterer med forskellige kombinationer af nødder, bær, kerner og tørret frugt. 

 

Vores favoritter er blandt andet mandler, der er ristet og har tilsat lidt smag, eller måske ristede nødder og kerner, der har tilsat forskellige bær eller tørrede frugter, som giver den sødme, hjerner søger, uden at det er usundt for din krop og figur. 
 

Så hvad kan man spise i stedet for slik og chokolade for at få energien hurtigt op? Det handler om at finde nemme snacks
En ting er sikkert: Det må ikke være for kompliceret eller kræve masser af forberedelse. For så vinder bageren eller Nettos bake off-sortiment. 

Smagen er afgørende for, om det lykkes, find derfor nogle nøddesnacks, der har nogle lækre smage, måske med tilsat tørret frugt eller tørret bær, de giver en sødme uden at være helt ”kriminelle” (de i hvertfald bedre end kagen). Hertil et miks af nødder, det kan være mandler, cashewnødder og kerner som pistacie, græskarkerner og lignende. Hvis det skal være crunchy og ekstra sprødt, så kig efter tørristede nøddesnacks. Tørristet er godt, fordi du så undgår unødige kalorier i form af tilsat olie. 

 


 

Tip til medarbejdere på farten: Praktiske og enkeltindpakkede nøddesnacks


Har du kolleger eller medarbejdere, der ofte er på farten og derfor ikke når omkring kantinen efter frokost? Hvad med at tilbyde dem en ekstra forkælelse og lade dem få en pose nøddesnacks med til dagens tur ud på jobbet. Lige her med de mange, der arbejder på farten og ofte spiser væk fra kantinerne, er det ekstra godt at sørge for, at de også har det gode valg til deres eftermiddags hungren efter en sund velsmagende snack. Og dermed dropper at købe en stor chokoladebar på tanken, fordi den var nemmere, og fordi blodsukkeret var i bund. 
 

 


nøddesnacks til mødet

 

Nu har vi sørget for dig og dine kolleger. Men hvad med det, I serverer i mødelokalerne, når kunder og samarbejdspartnere kommer på besøg, og I gerne vil sørge godt for dem og gøre et godt indtryk? 

Her er anbefalinger til jeres mødeforplejning. 

 

Idéer til sundere snacks til mødelokalet og større konferencer, workshops eller events

Du har nok på nuværende tidspunkt gættet, at vi anbefaler dig at erstatte en del af (eller hele) udvalget af wienerbrød, kage, romkugler eller slik med sundere alternativer såsom frisk frugt, nødder, bær og tørret frugt. 

Det er først og fremmest en god måde at tilbyde noget indbydende og lækkert og på den måde holde energien oppe på en sundere måde. Men det sender også et signal om, at I som virksomhed gerne vil bidrage til at skabe en sundere hverdag og passer på menneskene omkring jer. Og som nævnt før, vil det også give dem med forskellige fødevareintolerancer - og præferencer - et lækkert alternativ. 

Bedre hygiejne med portionspakker giver tryghed hos jeres mødedeltagere (og mindre grissede fingre)

Kimber Foods nøddesnacks
Du har sikkert prøvet det. Vi har i hvert fald. Det her med at være til et møde og tage af de lækre snacks, der er placeret i skåle og på fade og så stå tilbage med fedtede fingre. Det er især ikke rart, når du er til en konference, hvor man eventuelt skal give hånd til mange eller gerne vil have rene fingre af hygiejniske årsager. 

 

Derfor er det oplagt, hvis du holder store og små events, at du sørger for, at der er noget til de små pauser uden at grisse hænderne til. Vi kan anbefale nogle af de tørristede nøddesnacks for eksempel fra Kimber Foods, de kan hældes ud i hånden, uden at det sviner med det ofte trælse smulder fra nøddesnacks.

 

Vores erfaring er, at det er lækkert med en pausesnack, der fanger øjet og gør deltagerne nysgerrige på, hvad der er i poserne. Indholdet af de sunde nøddesnacks sørger desuden for, at deltageren kan holde opmærksomheden jævnt gennem en lang konference, workshop eller et længere møde. 
 

Sunde mellemmåltider og snacks til møder: Det behøver ikke at være så besværligt at gå forrest som virksomhed og tilbyde sundere alternativer på kontoret og i mødelokalet

 

Opskriften på sunde snacks er altså ikke så svær, og du behøver ikke at bruge lang tid i køkkenet eller investere i dyre løsninger.

Det er først og fremmest bare et spørgsmål om at komme i gang og tjekke, hvilke nøddesnacks der kan passe ind til dine behov eller din virksomheds ønsker.

Prøv lidt forskelligt, lad dine kollegaer være med i udvælgelses processen om, hvad der kunne være nogle gode varianter til jeres mødeforplejning, på kontoret og i jeres kantine.  
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar