Derfor er nødder gode for dig

Oprettet d.

Derfor er nødder gode for dig

 


Kan du ikke få nok af cashewnødder? Eller er mandler dine favoritnødder? 

Uanset hvad kan du med god samvittighed spise en lille mængde nødder hver dag. De har mange gode egenskaber, og holder du dig til en håndfuld nødder dagligt, behøver du ikke at bekymre dig om et for højt kalorieindtag.

Her i indlægget kan du læse meget mere om de gode egenskaber, der er i de forskellige nødder. Samtidig kan du blive klogere på, hvorfor nødder er så gode til at stille den lille sult og til at holde dig dejligt mæt.

Hvilke gode sager indeholder nødder?

●    Du får masser af proteiner og fibre, når du spiser nødder.
●    Du får en god dosis vitaminer og mineraler fra nødder.
●    Nødder indeholder det gode fedt og umættede fedtstoffer. 

3 gode grunde til at spise forskellige nødder

1.    Nødder mætter godt, og de kan holde dig mæt i længere tid.
2.    Nødder hjælper dig med at holde dit blodsukker stabilt, så du ikke går sukkerkold mellem dagens hovedmåltider. 
3.    Nødder er et perfekt mellemmåltid, der holder dig kørende, og små portionspakkede nøddesnacks er nemme at have med på farten.

Hvor mange nødder om dagen?

For lidt og for meget. Spørger du, om du kan spise for mange nødder, er svaret ja. Spørger du, om du må spise nødder hver dag, er svaret også ja.

Selvom nødder indeholder mange gode sager, gælder det alligevel om ikke at spise for mange af dem. Præcis som det er tilfældet med mange andre former for fødevarer. Det gælder altså om at nyde cashewnødder, mandler og andre forskellige nødder med måde. 

Spis meget gerne nødder hver dag - men spis med måde

Du må hjertens gerne gøre det til en vane at spise nødder hver dag. Så længe du holder dig til mindre mængder. Du kan med god samvittighed spise en håndfuld nødder om dagen, eller hvad der svarer til cirka 30 gram. 

Du får dog klart det laveste kalorieindtag, hvis du holder dig til tørristede nødder, der er tilberedt uden brug af olie. Varier gerne mellem forskellige slags og nyd alle de nødder, du holder mest af. Det være sig alt fra cashewnødder og mandler til pistaciekerner og peanuts.

Spis nøddesnacks med god samvittighed

Elsker du også snacks? Det er hyggeligt at få sig en snack. Enten alene eller sammen med andre, derhjemme eller på farten. Og heldigvis behøver det ikke at være usundt at snacke. 

Med små portionspakkede nøddesnacks behøver du ikke at være bange for at spise for mange nødder på én gang. En lille pose nødder passer perfekt som en mættende snack og som et godt mellemmåltid. 

Det er et godt alternativ til et stykke frugt eller et knasende knækbrød, og des mere du varierer dine snacks og dine mellemmåltider, des bedre er det. 

Granols Bites - en god eftermiddags snack

Spis snacks sammen med fokus på en god håndhygiejne

Én ting er, at portionspakkede nøddesnacks smager fantastisk og er nemme at tage med på farten, når du gerne vil have et mættende og nærende mellemmåltid med i tasken. 

En helt anden ting er, at det er yderst coronavenligt. 

I den tid vi lever i nu, er vi nødt til at have fokus på håndhygiejne. Ikke mindst når vi er sammen med andre mennesker. Med nøddesnacks i små poser kan du nemt dele snacks ud til dine kolleger, dine veninder eller andre - uden at du skal tænke på smittefare og håndhygiejne.

Er nødder en frugt?

Har du nogensinde spekuleret over, hvad en nød egentlig er for en størrelse? Går det under betegnelsen frugt, grøntsag eller noget helt tredje?

Set med botaniske øjne er der faktisk flere af de forskellige nødder, der bliver betegnet som en frugt. En frugt - nærmere betegnet en stenfrugt - der er udstyret med en tør skal. Det gælder blandt andet populære og velsmagende nødder som cashewnødder, mandler, kokosnødder og pistacienødder. 

Andre nødder går under betegnelsen bælg. Her har vi at gøre med blandt andet jordnødder (peanuts) og pinjekerner.

Feder nødder?

Det er et godt spørgsmål, og det er svært at svare enten ja eller nej til.

Spiser du en stor pose cashewnødder eller masser af saltede peanuts hver dag, er svaret ja. Så feder nødder. Men holder du dig til anbefalingerne om at spise en håndfuld nødder som en nøddesnack hver dag til et af dagens mellemmåltider, er svaret nej. Så feder nødder ikke.

Det handler altså i høj grad om den mængde af nødder, du indtager.

https://kimberfoods.dk/koeb-te-online/104-noeddesnacks/868-cashewnoedder-med-kakao-/

Køb nødder i små portionspakkede poser - nyd en lækker nøddesnack 

Hos Kimber Foods kan du vælge mellem et hav af lækre nøddesnacks. Vi, Mette og Esben, der står bag Kimber Foods, elsker selv at stille den lille sult med nødder. Vi har derfor nøje udvalgt hver enkelt nøddesnack, som du finder i vores webshop

Kvalitet er alfa og omega for os, og derfor er både de billige nødder og de lidt dyrere af slagsen på vores side af en rigtig god kvalitet. Fælles for alle de portionspakkede nødder, du kan købe hos os, er, at de er perfekte at dele ud til et møde, at tage med i tasken, at spise på en længere køretur eller at sende med dine børn i skole.

Vælg mellem spændende nøddeblandinger eller køb cashewnødder med kakao eller lime
Når du tager et kig på vores udvalg af nøddesnacks, finder du lidt af hvert. Er det en helt klassisk nøddesnack med forskellige nødder og lidt tørrede frugter, du er på udkig efter? Så har vi masser af varianter at vælge mellem.

Vil du gerne udfordre dine smagsløg og sætte tænderne i cashewnødder med havsalt eller cashewnødder med smag af kakao? Så finder du også nødder med en mere eksotisk smag i vores webshop. 

East Bali Cashews nøddesnacks i portionsposer

Vil du gerne vide mere? Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål til vores nøddesnacks? Eller vil du gerne købe større mængder? Vi er kun et opkald væk. Du kan fange en af os på telefon 70 77 70 07 eller sende en mail direkte til os på info@kimberfoods.com


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar