Teæske håndflettet (UDEN te)

Teæske håndflettet (UDEN te)

59,00 DKK


Ingen bedømmelse

Teæske til dine tebreve favoritter

håndflettet efter gamle malaysisk traditioner for at lave kurve af natur materialer, nemlig bladene fra skruepalmen.  Designet er lavet eksklusivt til tebreve fra BOH Plantation. Kan naturligvis også bruges til dine andre tebreve. Denne smukke, håndflettede stråkurv er et flot resultat af et tæt samarbejde imellem BOH i Malayisa og Kimber Foods. I Malaysia kalder de denne flette teknik Mengkuang.

Bæredygtig projekt lavet af fraskildte kvinder 

Tekurven er et bæredygtigt projektet, der primært beskæftiger fraskilte malaysiske kvinder, som herved ernærer sig og opretholder et selvstændigt liv for dem og deres børn. BOH te præsenteres her i en smuk kurv, der symboliserer det lokale Malaysia og bæredygtighed i tæt forening, et symbol på gensidig respekt og samarbejde på tværs af verdensdele og kulturer. 

Kurven vil pryde i hjemmet, på arbejde og hvor der skal være en lækker indpakning til de gode tebreve. Kurven fås i sort, der kan være uregelmæssigheder i farve og overflade på grund af naturmaterialets karakteristik. Fragt fra 27 kr - fri ved køb over 399 kr
Hurtig levering 1-4 hverdage.
e-mærket = din sikkerhed

Kunder der har købt dette produkt har også købt