Økologiske teBohea Økologisk te er en serie skabt med ekstra respekt for naturen og med fokus på bæredygtige produktionsgange.

8 smagsoplevelser Økologis te i pyramideposer
De 8 spændende smagsoplevelser er alle valgt og sammensat efter mange års erfaring med danskernes tevaner og smag. Hvilket giver dig 8 unikke og sikre te oplevelser.

Økolotisk te i pyramide posePyramideteposer
Den løse økologiske te er nænsomt pakket i pyramideteposer, som er perfekt for den løse te, her har teen god plads til at folde sig ud brygningen. Hver pyramide tepose er pakket i lufttæt emballage, som sikrer dig en vidunderlig teoplevelse hver gang.

Denne te serie er praktisk for dig, hvis du ønsker en hurtig kop te eller at have din yndlings te med på farten.

Te til en hver situation
Start dagen:

Her er en te du kan vågne op med "UPLIFT ME" som er en klassisk økologisk Earl Grey. Du kan ogås finden en midlere udgave at starte din dag på med "MAKE ME GREEN" en økologisk grøn Earl Grey te.
Eftermiddagen
her har måske lyst til noget sødt og vi syntes at "SEDUCE ME" økologisk sort te med jordbær & hindbær eller "SWEET ME" en økologisk lakrids te er super dejlige til at tage sukkertrangen.
Aften hygge
Når du er ved at afrunde din dag, ønsker du måske at reducere dit koffein indtag og undgå sort te. Her anbefaler vi at du nyder en kop "MAKE ME SHINE" økologisk grøn te med frisk citrus eller hvad med en økologisk urte te "WARM ME" der består af ingefær, mynte og lakridsrod. også kaldet den "søde te" af den næste generation i Bohea. :-) Prøv dig frem og find de teer der passer ind i din smag.

 

Øko te i pyramide poser - god te

Økologisk sort te
SWEET ME™ - lakrids
SEUDCE ME™ - jordbær & hindbær
UPLIFT ME™ - Earl Grey
SPICE ME™ - Chai

Økologisk grøn te
MAKE ME GREEN™ - eksotisk Earl Grey
MAKE ME SHINE™ - citrus

Økologisk urte te
WARM ME™ - ingefær, mynte & lakridsrod
Økologisk rooibos te
FRESHEN ME™ - pebermynte