COVID-19 og GLS fuldmagt ved køb i Kimber Foods' webshop

Onsdag d. 18. marts 2020  

 

COVID'19 og hvad betyder det når du handler hos os?

 

Hele landet, ja hele verden er en anden og vi følger de anvisninger vores regering og sundhedsstyrelsen løbende kommer med.
Hvad betyder det så når du handler hos os?

Jo først og fremmest vil vi gerne bidrage til at du får dine varer te og nøddesnacks, så smidigt som muligt, uden for megen bøvl, uden for megen kø - derfor har vi nu lavet en mulighed for, at du kan vælge "HJEMMELEVERING" og derved få sat din pakke lige ved døren. Det koster normalt 40 kr, vi vælger at holde prisen som normalt 30 kr indtil videre. 

 

- Hvis du blot husker at bruge en fuldmagt ved din dør (få den her - Fuldmagt til GLS), så kan du bede om at få din pakke sat "i skuret", "i garagen" eller lign. 

- Vi har valgt at betale denne ekstra service måneden ud, eller til vi ser behovet ændre sig. 

 

Samtidig har vores gode og seje kollegaer på lageret stor fokus på hygiene med at vaske hænder og tørrer pakkeborde af med faste mellemrum. De har ikke kontakt til chauffører, der henter og bringer pakker. Altså ingen hænder på terminaler og lignende for at beskytte hinanden indbyrdes. De gør et kæmpe arbejde for at holde alt så klinisk som muligt. De fortjener en stor TAK herfra, uden dem ingen pakker til dig. 

Flere har spurgt os, om vi har set;  "at varme drikke er godt mod Corona Virus?"
Egentlig ikke, men nu har jeg fundet noget herom og deler det, for at give dig mulighed for at får mere videnskablig klarhed. Der er INGEN genvej til helbredelse for Corona Virus med varm te (eller kaffe). 

https://www.dr.dk/nyheder/detektor/detektor-te-og-kaffe-neutraliserer-ikke-coronavirus-forkerte-paastande-breder-sig

 

Vi håber på du holder dig sund og rask og bruger tiden på nogle af de ting, en normal daglig dag ikke giver mulighedfor.

 

Mange t-hilsener

 

Esben & Mette

Team Kimber Foods